YSK uyardı! Gelen Mesajları Sakın Açmayın Hesabınız Boşaltılabilir..

YSK uyardı! Gelen Mesajları Sakın Açmayın Hesabınız Boşaltılabilir.. YSK yaptığı açıklamada, seçmen kaydı sorgulama işlemlerinin yalnızca belirti edilen kanallar vasıtasıyla yapılabildiği, şunlar dışında gelen e-posta, davetiye ya da mesajlara itibar..

YSK uyardı! Gelen Mesajları Sakın Açmayın Hesabınız Boşaltılabilir..
Yayınlanma: Güncelleme:

YSK uyardı! Gelen Mesajları Sakın Açmayın Hesabınız Boşaltılabilir..

YSK yaptığı açıklamada, seçmen kaydı sorgulama işlemlerinin yalnızca belirti edilen kanallar vasıtasıyla yapılabildiği, şunlar dışında gelen e-posta, davetiye ya da mesajlara itibar edilmemesini aksi takdirde dolandırabileceklerini belirtti.

31 Mart’ta gerçekleşecek mahalli seçimler amacıyla YSK’nin takvimi uyarınca proses devam ediyor. Dökümüne ve dağıtımına 29 Şubat tarihinde başlanacak seçmen bilgi kağıtlarının dağıtımı 24 Mart tarihinde tamamlanacak.

Oy kullanacak vatandaşlar, yalnızca kayıtlı oldukları sandıklarda, adrese gönderilen seçmen bilgi kağıdında yazan yer ve sandıkta oy verecek.

OY VERECEĞİNİZ SANDIĞI E DEVLET’TEN GÖREBİLİRSİNİZ

Seçmen bilgi kağıtlarının dağıtımı evvel seçmenler, nerede oy kullanabileceği öğrenebilecek.

Oy kullanacak vatandaşlar, nerede ve hangi sandıkta oy kullanacağını, YSK’nin internet sitesinden, e-Devlet kapısından, YSK’nin Seçmen Sorgulama Mobil Uygulamasından ya da 444 9 975 numaralı YSK Çağrı Merkezi’nden denetim edebilecek.

YSK UYARDI

Öte yandan YSK, yaptığı açıklamada, seçmen kaydı sorgulama işlemlerinin yalnızca belirti edilen kanallar vasıtasıyla yapılabildiği, şunlar dışında gelen e-posta, davetiye ya da mesajlara itibar edilmemesini aksi takdirde dolandırabileceklerini belirtti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.