Toyota’nın Yeni Amacı Havada Duran Arabalar!

Toyota’nın Yeni Amacı Havada Duran Arabalar! Toyota’nın yeni amacı havada duran arabalar! Bilim kompu filmlerinde uçan ya da hovercraft’lar gibi yerin biraz yükseğinden süzülen vasıtaları görmeye alışığız. Bu vasıtaları ne..

Toyota’nın Yeni Amacı Havada Duran Arabalar!
Yayınlanma: Güncelleme:

Toyota’nın Yeni Amacı Havada Duran Arabalar!

Toyota’nın yeni amacı havada duran arabalar!

Bilim kompu filmlerinde uçan ya da hovercraft’lar gibi yerin biraz yükseğinden süzülen vasıtaları görmeye alışığız. Bu vasıtaları ne vakit aslında görmeye başlayacağız bilemiyoruz fakat Toyota adeta bu konseptle ilgilendiğini açıkladı. San Fransico’da Next Big Thing Summit‘te konuşan Hiroyoshi Yoshiki, Toyota’nın uçan araba konseptiyle ciddi anlamda ilgilendiğini, fakat bu vasıtaların uçmaktan ziyade hovercraft aynısı bir mantıkla havada süzülebileceğini söyledi. Böylece gökyüzünde dolaşan vasıtalar yerine, yakın vakitte sürtünme etkisine maruz kalmayan otomobiller görebiliriz.

Ne yazık ki Yoshiki şirketin şu anda incelemelerde ne civarda olduğunu ya da bir aracın geliştirilip geliştirilmediği gibi konularda bilgi vermedi. Henüz Google, Volvo ve Nissan’nın insana gereksinim duymadan giden arabalarıyla yetiniyoruz, umarız Toyota bu ilgiini yakın vakitte gerçeğe dönüştürebilir.,

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.