Naci Görür Kahramanmaraş’taki 4 Şiddetindeki Depremle İlgili Açıklama

Naci Görür Kahramanmaraş’taki 4 Şiddetindeki Depremle İlgili Açıklama Prof. Dr. Naci Görür bu sabah Kahramanmaraş’ta meydana gelen 4 şiddetindeki depremle ilgili açıklama yaptı. Görür, “Bu deprem artçı bir deprem ve..

Naci Görür Kahramanmaraş’taki 4 Şiddetindeki Depremle İlgili Açıklama
Yayınlanma: Güncelleme:

Naci Görür Kahramanmaraş’taki 4 Şiddetindeki Depremle İlgili Açıklama

Prof. Dr. Naci Görür bu sabah Kahramanmaraş’ta meydana gelen 4 şiddetindeki depremle ilgili açıklama yaptı. Görür, “Bu deprem artçı bir deprem ve endişeye mahal yok.” dedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı bu sabah saat 08.55’te Kahramanmaraş’ta 4 büyüklüğünde deprem ortaya yaklaştığını duyurdu. Depremin merkez üssünün Dulkadiroğlu ilçesi bulunduğu belirlenirken anında sonrasında bir deprem de Yalova’da 3.5 şiddetinde gerçekleşti. Sarsıntı Marmara çapında de hissedildi.

“ENDİŞEYE MAHAL YOK”
Korkutan depremlerin sonrasında sosyal medyadan açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür, “Arkadaşlar, 2 saat evvelce K. Maraş, Dulkadiroğulları, Kocalar’da 3,9-4,0 deprem oldu. Deprem büyük ihtimalle Pazarcık kolu üstünde (Resim). 5-8 km derinde. Bu deprem artçı bir deprem ve kaygıya mahal yok. Sevgiyle” ifadelerini kullandı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.