Fenomen Haline Gelen Muhammed Nur Nahya İle Gündem Konularını Müzik İle İşleyen Yellowssi ‘Makarina 2’ Parçası Sosyal Medyada Viral Oldu

Fenomen Haline Gelen Muhammed Nur Nahya İle Gündem Konularını Müzik İle İşleyen Yellowssi ‘Makarina 2’ Parçası Sosyal Medyada Viral Oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taklidini yaparak bir fenomen durumuna gelen..

Fenomen Haline Gelen Muhammed Nur Nahya İle Gündem Konularını Müzik İle İşleyen Yellowssi ‘Makarina 2’ Parçası Sosyal Medyada Viral Oldu
Yayınlanma: Güncelleme:

Fenomen Haline Gelen Muhammed Nur Nahya İle Gündem Konularını Müzik İle İşleyen Yellowssi ‘Makarina 2’ Parçası Sosyal Medyada Viral Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taklidini yaparak bir fenomen durumuna gelen Muhammed Nur Nahya ile gündem konularını müzik ile işleyen Yellowssi ‘Makarina 2’ parçası sosyal medyada viral oldu. “Biz diyoruz uçuyoruz göklerdeyiz siz diyorsunuz açız biz ne yeriz”.

Gündemde olan siyasi konuları, toplumun güncel problemini müzik ile harmanlayarak bir yandan güldüren öte yandan düşündüren Yellowssi grubu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ses ve mimiklerini taklit ederek ünlenen Muhammed Nur Nahya yeni bir Makarina videosu ile sosyal medyada gündem oldu.

Çektikleri ilk videoda Cumhurbaşkanlığı tercihleri ardından gelen zam furyası ile et yiyemeyen bir genç kendine et pişiren Erdoğan’ın yanına giderek et istemiş, Erdoğan ise Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirmiş ve çift aynı anda Kılıçdaroğlu’na istifa davetinde bulunmuşlardı.

‘HEP MAKARİNA 2’

İkili sosyal medya hesaplarından paylaştıkları video ile tekrar gündem oldu. Makarina 2 adını verdikleri videoda mahalli seçin konuşma yapan Erdoğan bir anda kendisini eleştiren bir küme genci görüyor ve akıllarda yer edinen “Sayın başkan siz mi susturursunuz ben mi susturayım” ifadesini kullanıyor.

Ekonomiden dert yanan gençlere Now TV ve DEM Parti üzerinden cevap veren Erdoğan’a bu defa kiralar ve A haber kanalı üzerinden eleştirilerini yayınlayan gençlere İHA-SİHA-KAAN-TOGG ve Uzaya çıkma adımlarını anımsatan Erdoğan, Özgür Özel’i eleştirerek Kemal Kılıçdaroğlu’nu özleyerek “Aaah Bay Kemalim” sözlerini kullandı.

Aç olduklarını bildiren gençler, aç karna Kaan yiyemeyeceklerini ve TOGG’a binmek amacıyla doların düşmesi lüzumlu olduğunu belirtirken et fiyatlarını gösterip orta sınıfın yok olduğuna ilgi çekti.

 

Erdoğan, kendine ekonominin halini açıklayan gençlere ise şunları söyledi:

“Biz diyoruz uçuyoruz göklerdeyiz siz diyorsunuz açız biz ne yeriz”

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.