Bahçeli Kılıçdaroğlu’nu savundu. Görevdeyken Demediğini Bırakmadı

Bahçeli Kılıçdaroğlu’nu savundu. Görevdeyken Demediğini Bırakmadı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin küme toplantısında söyledi. Konuşmasında muhalefeti amaç aldı ve “Sınıf arkadaşım Sayın Kılıçdaroğlu’nun ahı tutacak” dedi…

Bahçeli Kılıçdaroğlu’nu savundu. Görevdeyken Demediğini Bırakmadı
Yayınlanma: Güncelleme:

Bahçeli Kılıçdaroğlu’nu savundu. Görevdeyken Demediğini Bırakmadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin küme toplantısında söyledi. Konuşmasında muhalefeti amaç aldı ve “Sınıf arkadaşım Sayın Kılıçdaroğlu’nun ahı tutacak” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin küme toplantısında, çoğu husus ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili da hususşan Bahçeli, muhalefeti eleştirdi.

“KILIÇDAROĞLU’NUN AHI TUTACAK”

DEM Parti’nin sahnenin önünde sözde aday çıkardığını ancak sahnenin gerisinde CHP ile el ele vermiş bulunduğunu öne süren Bahçeli, “Demlenmiş CHP, Türkiye’den kopmuştur.” dedi. Sonrasında Kılıçdaroğlu’nu savunan Bahçeli, “Görevdeyken muhalefet etmiş olsak da, sınıf arkadaşım Sayın Kılıçdaroğlu’nun ahı tutacak.” açıklamasını yaptı.

Cumhur İttifakı Küçükçekmece Belediye Başkan Adayının seçim işlevini gerçekleştirmesine oluşturulan saldırıyı anımsatan Bahçeli, “Cumhur İttifakı’nın Küçükçekmece Belediye Başkan Adayımızın seçim çalışmaları sırasında oluşturulan ve demokrasimizi de amaç alan silahlı saldırıyı buradan lanetliyorum. Hiç kimse merak buyurmasın… 48 gün sonra zilletin idaresi altında tespit edilen belediyeler küllerinden tekrar doğacak.” ifadelerini kullandı.

“UZAYA TÜRKÇE BAKMANIN VAKTİ GELMIŞTİR”

Bahçeli, yaptığı hususşmada, Alper Gezeravı’nın Türkiye’ye dönüşü ile ilgili da söyledi ve “Alper Gezeravcı kardeşimize vatanına hoş geldin diyor, Türk çocuklarının ileride uzaya çıkmalarını diliyorum. Hayal ettiğimiz her şeyin zamanı geldiği zaman gerçeğe dönüşeceğine inanıyorum. Dünyayı Türkçe okumanın beraberinde bundan sonra uzaya da Türkçe bakmanın zamanı gelmiştir. O süre Türk devrinde, Türkiye Yüzyılı’nda tecessüm edecektir.” sözlerini kaydetti.

“AŞAĞILIK KOMPLEKSİNE KAPILANLARI HAYATIMIZDAN ÇIKARALIM”

“Türk ve Türkiye Yüzyılı, barış ve huzur içersinde yaşamanın, yüksek amaçleri milli birlikle yakalamanın şaşırtıcı imkanlarıyla doludur. Yeter ki ağızları palavra ambarından ibaret olanlara kulak asmayalım. Yeter ki aşağılık kompleksine kapılanları hayatımızdan çıkaralım.” diyen Bahçeli, birbirimize düşüp kutuplaşırsak ağır bedeller ödeyeceğimizi söyledi.

“AYAKKABI MAĞAZASI GİBİSİNİZ”

Yaptığı hususşmada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i eleştiren Bahçeli, “Özgür Bey, demli çay içip içmediğimizi merak etmiş. Boşuna zAhmet etmesin, harman yeri dişlemesin, çalı gibi gezmesin. Çayı severiz sıhhat yönünden ve doktorların tavsiyesine uyarak, açık olursa daha da severiz. Ancak, demin çayda gemin atta olmasını bekleriz. Özgür Bey, maşallah ayakkabı mağazası gibisiniz, Tanrı amacıyla sizde her numara bulunduğu görülüyor.” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi: “Demli çay baş göz üzerine ama demlenmiş, dejenere olmuş bir politikaya kuşkusuz hayır diyoruz ve demeyi de sürdüreceğiz. CHP’nin DEM’lenmesi, çayın dem alması gibi değildir. Bu dem diğer demdir.”

“CHP’NİN MAALESEF ÖZETİDİR”

Grup toplantısında Yılmaz Büyükerşen ile ilgili da hususşan Bahçeli, “Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in şayet beyni sulanmamışsa, izahı ve ifadesi olmayan, tekrarından yüzümüzün kızaracağı, gündeme bomba gibi düşen aşağılık sözleri, CHP’nin maalesef özetidir.” dedi.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.