8 Adaylı İstanbul Yarışı: Ortalık Karışacak!

8 Adaylı İstanbul Yarışı: Ortalık Karışacak! DP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt’un ” sosyal medya hesabından Ortalık karışacak! Ben Cemal geliyorum” açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Öte..

8 Adaylı İstanbul Yarışı: Ortalık Karışacak!
Yayınlanma: Güncelleme:

8 Adaylı İstanbul Yarışı: Ortalık Karışacak!

DP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt’un ” sosyal medya hesabından Ortalık karışacak! Ben Cemal geliyorum” açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Öte yandan Enginyurt, CHP yönetimine sert eleştirilerde bulundu.

Seçimlere 2 ay gibi kısa bir vakit kala, İstanbul’da adaylar belli olmaya başladı. Şu ana kadar sahip olunan CHP’li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na rakip olarak 5 parti adayını açıklarken, Demokrat Parti cephesinden gelen açıklama ilgi çekti.

Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt’un “İstanbul’dan aday olacak mısınız?” sorusuna verilen “Ortalık karışacak! Ben Cemal geliyorum” yanıtı, seçim yarışının daha da kızışacağının habercisi oldu.

İstanbul’da Aday Sayısı 8 Olabilir
Gözler aday çıkartmaya hazırlanan DEM Parti’ye çevrilmişken, Demokrat Parti cephesinden gelen bu çıkışla İstanbul’da aday adedinin 8’e çıkabileceği öngörülüyor. Bu durum, mahalli seçim yarışının daha da renkli ve çekişmeli geçeceğinin işareti olarak değerlediriliyor.

Cemal Enginyurt: İstanbul’dan Aday Olmak İsterim
KRT TV’de soruları yanıtlayan Cemal Enginyurt, “İstanbul’dan aday olmak isterim” derken, Demokrat Parti’nin İstanbul’daki adaylığına dair beklentilerini dile getirdi. Parti olarak Ordu’da da aday çıkartacaklarını bildiren Enginyurt, CHP yönetimine sert eleştirilerde bulunarak, “Daha sağcı buldular. CHP tabanı istemiyor dediler. Ben il delegeleriyle sandığa gidelim dedim ama malesef CHP’nin etkili elemanları orada bizi demediler” şeklinde konuştu.

İstanbul’daki adaylık duyurusuyla ilgi çeken Cemal Enginyurt’un sözleri, mahalli seçim yarışının İstanbul’da daha da çekişmeli geçeceğinin sinyalini verdi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.